Het gemak van de Premio 30 Laser Duo

Voor uiterst effectieve en 100% pijnloze acupunctuurbehandelingen

De lichte en ergonomische Premio 30 Laser Duo is de ideale laser voor acupunctuurbehandelingen in de praktijk en aan huis. Dankzij de innovatieve pulslasertechniek biedt het systeem een uiterst effectieve maar ook 100% pijnloze prikkeling van de punten van het lichaam en het oor.

De Premio 30 Laser Duo is onder meer te gebruiken binnen de acupunctuur, auriculotherapie (ooracupunctuur), verslavingstherapie en reflextherapie. Het systeem heeft binnen de  acupunctuur drie behandelmogelijkheden: Tonificatie, Sedatie en Harmonisatie. Specifiek voor in de auriculopraktijk is er het programma Auriculotherapie waarin frequentieprikkelingen worden gebruikt om pijn, psychische/functionele stoornissen en verslavingen te behandelen. De Premio 30 maakt binnen dit programma gebruik van een repeterende, opeenvolgende emissie van alle frequenties van Nogier.

Premio 30 Laser Duo

1,675.00

Categorieën: , ,

Beschrijving

De Premio 30 Laser Duo is bij uitstek geschikt voor pijnloze acupunctuurbehandelingen. De laser garandeert de resultaten van een traditionele behandeling.

Onder andere te gebruiken binnen de acupunctuur, auriculotherapie (ooracupunctuur), verslavingstherapie en reflextherapie. De Premio 30 heeft 3 behandelmogelijkheden binnen de acupunctuur. Het betreft de programma’s Tonificatie, Sedatie en Harmonisatie. Specifiek voor in de auriculopraktijk is er het programma Auriculotherapie waarin frequentieprikkelingen worden gebruikt om o.a. pijn, psychische/functionele stoornissen en verslavingen te behandelen.

Anders dan bij de Premio 32 heeft de Premio 30 niet de mogelijkheid de Frequenties van Nogier apart in te stellen. De Premio 30 maakt binnen het programma Auriculotherapie repeterend gebruik van een opeenvolgende emissie van alle Frequenties van Nogier.

 

Download hier de brochure.

Klik hier voor de Engelstalige instructie video.

Technische specificaties: Golflengte 905 nm, piekvermogen 15/40 W, puls75/90 ns.

Interesse? Bel voor meer informatie +31 (0)342-420664

Download hier de brochure.