Natuurlijke warmtepleisters van HerbaChaud

De warmtepleisters van HerbaChaud zijn gebaseerd op drieduizend jaar oude traditionele kennis van de Chinese geneeskunde – verpakt in een modern en 100% natuurlijk jasje. Het langdurige warmte-effect heeft een rustgevend en ontspannend effect op het lichaam, verlicht pijn en werkt ontstekingsremmend. In Duitsland verschillende keren als beste getest!

De warmte van de HerbaChaud-pleisters ontstaat door de oxidatie van ijzer, in de speciale thermische laag met ijzer en houtskool. Dit proces, dat begint zodra de pleister wordt geopend, zorgt voor een een constante en aangename warmteafgifte gedurende een periode van 12 tot 16 uur.  

Het meer therapeutische effect van de HerbaChaud-warmtepleisters komt van de lagen met een traditioneel Chinees geneeskrachtig kruidenmengsel, dat is ingepakt in een zakje van sinaasappelboomschors.

Juist de combinatie van warmte en kruiden (moxa!) zorgt ervoor dat HerbaChaud effectief en breed inzetbaar is. De pleisters zijn pijnverlichtend, ontstekingsremmend en ontspannend. Ze zijn onder meer te gebruiken bij spierpijn, reumatoïde artritis, lumbago (lagerugpijn, spit), whiplash-blessures, verstuikingen en menstruatiekrampen.