NIEUW: Ma Pak Leung massageolie

Ma Pak Leung staat voor een merknaam met een geschiedenis van meer dan honderd jaar en is vooral bekend om de betrouwbaarheid van het product. Ma Pak Leung massageolie bestaat uit natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om o.a. pijn te verlichten. Het is een ontspannende massageolie, perfect om patiënten én sporters te helpen ontspannen.

Ma Pak Leung massageolie dringt diep door in de huid en binnen 5-10 minuten geeft het verlichting, rust en comfort. Het vereiste gebied masseren helpt gespannen, pijnlijke spieren te ontspannen terwijl het de huid voedt en hydrateert.  Ma Pak Leung massageolie heeft  een zelfde uitwerking als het in Europa niet meer verkrijgbare Woodlock olie en Easy-Flex spray!

Ma Pak Leung massageolie bevat:

– Mentha piperita olie
– Folium licis purpuraea
– Terpentijn
– Rhizoma drynariae

Deze ingrediënten hebben de neiging om sneller in het lichaamsweefsel te dringen dan enige andere olie of zalf vanwege de speciaal geselecteerde kruiden. De kruideningrediënten hebben een diep indringend vermogen, waardoor de zenuwen en cellen onder de huid worden verzacht, wat resulteert in snelle verlichting.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergische reacties voor één van de inhoudsstoffen.

De prijs per verpakking van 50 ml Ma Pak Leung massageolie is EUR 9,95 exclusief BTW.

Naar de webshop.