Premio 10 Moxa: traditionele therapie in een moderne jas

Moxatherapie stimuleert de ontspanning van de spieren, vermindert stijfheid, verhoogt lokaal de bloedcirculatie en verbetert het immuunsysteem. In een notendop de voordelen van werken met de heilzame warmte van brandend Artemisia vulgaris (gedroogd bijvoetkruid).

Artemisia wordt binnen de traditionele moxatherapie al heel lang gebruikt vanwege de stabiele kwaliteit van de warmte. De geurige rook en het risico op brandwonden blijkt echter voor veel behandelaars een reden deze therapievorm in hun praktijk niet toe te passen. Maar het vermijden van moxatherapie betekent dat je niet volledig gebruik kunt maken van de voordelen van de Chinese geneeskunde. Veel acupuncturisten staan op het standpunt dat wat acupunctuur niet verbetert, kan worden behandeld met moxatherapie.

De Premio 10 Moxa biedt uitkomst! De emitter (de warmtebron van de Premio 10 Moxa) die voor het moxa-apparaat is ontworpen, heeft dezelfde moxa-spectrale eigenschappen als brandend Artemisia. De toepassingen zijn uiteraard hetzelfde als bij traditionele moxatherapie.

De Premio 10 Moxa is dé oplossing voor artsen en therapeuten die met schone en veilige ‘moxa’ willen werken!

< Aanbieding

De Premio 10 Moxa is nu extra laag geprijsd: € 775,00  € 675,00 excl. BTW.

Interesse? Bel voor meer informatie +31 (0)342-420664

Download hier de (Engelstalige) brochure.