Premio 10 Moxa: traditionele therapie in een moderne jas

Moxatherapie stimuleert de ontspanning van de spieren, vermindert stijfheid, verhoogt lokaal de bloedcirculatie en verbetert het immuunsysteem. In een notendop de voordelen van werken met de heilzame warmte van brandend Artemisia vulgaris (gedroogd bijvoetkruid).

Artemisia wordt binnen de traditionele moxatherapie al heel lang gebruikt vanwege de stabiele kwaliteit van de warmte. De geurige rook en het risico op brandwonden blijkt echter voor veel behandelaars een reden deze therapievorm in hun praktijk niet toe te passen. Maar het vermijden van moxatherapie betekent dat je niet volledig gebruik kunt maken van de voordelen van de Chinese geneeskunde. Veel acupuncturisten staan op het standpunt dat wat acupunctuur niet verbetert, kan worden behandeld met moxatherapie.

De Premio 10 Moxa biedt uitkomst! De emitter (de warmtebron van de Premio 10 Moxa) die voor het moxa-apparaat is ontworpen, heeft dezelfde moxa-spectrale eigenschappen als brandend Artemisia. De toepassingen zijn uiteraard hetzelfde als bij traditionele moxatherapie.

De Premio 10 Moxa is dé oplossing voor artsen en therapeuten die met schone en veilige ‘moxa’ willen werken!

Premio 10 Moxa

710.00

Categorieën: , ,

Beschrijving

Moxeren zoals het bedoeld is, maar dan zonder rook en de bekende ‘moxageur’. En met exact dezelfde resultaten als traditionele Moxa! Van grote gebieden tot triggerpoints behandelen is geen enkel probleem. Binnen de Auriculotherapie kun je zeer nauwkeurig een punt of gebied in enkele seconden behandelen met het bijgeleverde hulpstuk. Met de Premio 10 bereiken we zelfs het ‘thermische naald’-effect door het focussen van de warmte op een speciaal punt.

 

Klik hier voor de Engelstalige video instructie.

 

U ontvangt een Engelstalige handleiding bij dit apparaat.

Interesse? Bel voor meer informatie +31 (0)342-420664

Download hier de (Engelstalige) brochure.