Verzending

Voor Nederland: de orderkosten voor een bestelling bij Acupunctuurdirect bedragen € 5,50 (excl. 21% btw) per bestelling. De bestelling wordt portovrij verzonden bij een bestelling van € 90 (excl. btw).

Voor België: de orderkosten voor een bestelling bij Acupunctuurdirect bedragen € 8,40 (excl. 21% btw) per bestelling. De bestelling wordt portovrij verzonden bij een bestelling van € 115 (excl. btw).

Voor Denemarken: de orderkosten voor een bestelling bij Acupunctuurdirect bedragen € 10,00 (excl. 21% btw) per bestelling. De bestelling wordt portovrij verzonden bij een bestelling van € 115 (excl. btw).

Voor Duitsland: de orderkosten voor een bestelling bij Acupunctuurdirect bedragen € 10,00 (excl. 21% btw) per bestelling. De bestelling wordt portovrij verzonden bij een bestelling van € 115 (excl. btw).

Levertijd: wanneer een bestelling op een werkdag voor 12.30 uur is geplaatst wordt deze dezelfde dag verstuurd, mits op voorraad. De levertijd voor Nederland bedraagt 1 werkdag, voor België, Denemarken en Duitsland 2-5 werkdagen.